Jordi Sebastià, ahir a la seu d’Alboraia

Classe magistral de l’eurodiputat de Compromís Jordi Sebastià. Amb tarannà de professor universitari ens va explicar el funcionament de les diferents institucions europees. Dins del grup dels verds europeus, la seua tasca es centra en el medi ambient i en l’agricultura. De tant en tant, rep la visita d’algun grup de pressió o lobby que intenta influir en el seu vot. En qualsevol cas, sempre té clar que ha de defensar els interessos dels valencians i valencianes, malgrat estiga en gran minoria.

Jordi Sebastià, ahir, a la seu de Compromís d’Alboraia amb Llorenç Soriano (Regidor d’ACERT-Compromís de Tavernes), entre altres

Entrevista a Jordí Sebastià, en Levante TV, el passat 11/04/2017

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *