SAMBORI 2017

El dimecres 5 d’abril a les 17:30 hores tingué lloc la segona edició del Sambori de Tavernes Blanques al Pavelló Esportiu Municipal. Organitzat per la Regidoria d’Educació i Promoció Lingüística, va comptar amb la participació de les alumnes i els alumnes del CEI Sant Rafel, CEP 9 d’Octubre, CEP Rei En Jaume i IES Tavernes Blanques. En total van ser guardonades  20 alumnes en la categoria individual i 6 aules en la categoria de grup.

Ximo Rodríguez, antic Director del CEP 9 d’Octubre

A la festa del Sambori també es varen sumar Àngel Martí i Mercè Martínez en representació de la Coordinadora pel Valencià de l’Horta Nord, i Ximo Rodríguez, antic director i mestre del CEP 9 d’Octubre, el qual ens va fer reflexionar sobre la importància del valencià en les nostres escoles i a la nostra societat.

 

L’acte va ser conduït pel grup d’animació Assaig Animat, que en tot moment encoratjà al públic assistent i els premiats. El Cor del CEP Rei En Jaume i el Cor del CEP 9 d’Octubre ens varen delectar amb dos temes cadascun d’ells, acotxats amb instruments de percussió, guitarres i piano.

 

D’altra banda, el regidor d’Educació i Promoció Lingüística d’Acert-Compromís, Llorenç Soriano, al seu parlament va agrair a tots l’augment de la participació al Sambori d’enguany. També va destacar la importància que les tres escoles de Tavernes Blanques, des d’infantil a primària, decidiren aplicar a partir del curs 2017/18 el nou decret de plurilingüisme en la seua versió avançada, on es dóna major predomini al valencià. Per últim, va donar l’enhorabona al CEP Rei En Jaume i al CEP 9 d’Octubre per votar favorablement a l’aplicació de la jornada escolar contínua en el curs següent, on deixà clar que comptarien amb la col·laboració de l’Ajuntamen

t.

 

Arxivat en: Promoció Lingüística

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *